Over ons

Resto Bukas, de eerste stap in een culinair verhaal

...

Lucas, een geboren en getogen Dilbekenaar, studeerde in 2015 af aan het Regina Caelilyceum en ging verder studeren aan de Gentse Universiteit. Na anderhalf jaar besloot hij om toch zijn jeugddroom te volgen en te kiezen voor een carrière als zelfstandig slager. Hij combineerde zijn slagersopleiding met een voltijdse job in een Dilbeekse slagerij en vervolledigde daarna zijn basisopleiding met een koksopleiding aan het CERIA in Anderlecht.

Zijn jarenlange werkervaring heeft van hem een gepassioneerde ambachtsman gemaakt en hij is nu klaar voor de volgende stap in zijn jeugddroom : een eigen beenhouwerij opstarten in Dilbeek. Verheydenstraat 59 heeft een lange geschiedenis als beenhouwerij en Lucas zal deze traditie met veel enthousiasme verder zetten. De opening is voorzien in de loop van 2024, maar de ondernemersgeest kriebelt en Lucas besloot om, in afwachting van de grondige renovatie van dit oude handelspand, een pop-up restaurant te openen om deze periode te overbruggen.

Lucas zal jullie eenvoudige, verse en vooral lekkere gerechten voorschotelen en jullie met zijn kookkunsten al warm maken voor Beenhouwerij Bukas.